TIPS MENDAPATKAN ANAK LELAKI.

TIPS MENDAPATKAN ANAK LELAKI.
Petua Tradisional, Tips dapat Anak Lelaki
Gambar Hiasan
Ramai di kalangan kita inginkan anak lelaki. maklumlah semua yang keluar semuanya perempuan. Teringin jugak anak lelaki kan? Selain dari mendapatkan rundingan dari pakar dan mengambil ubat-ubatan, kita juga boleh melakukannya dengan tips-tips dan petua-petua tradisional di bawah ini.

Mari kita baca bagaimanakah cara-caranya:

Waktu subur isteri

  • Sperma Y dikatakan lebih cergas dan pantas bergerak tetapi jangka hayat sperma Y agak pendek. Iaitu hanya boleh hidup dalam masa 24 jam je. Sebab tu, hubungan seks digalakkan berlaku berhampiran dengan waktu ovulasi. Sebabnya peluang untuk dapat anak lelaki adalah tinggi time tu. 
  • Kita tak digalakkan untuk mengadakan hubungan seks 1 minggu sebelum tarikh ovulasi tu. Sebabnya kita nak kekalkan jumlah sperma yg tinggi. Seorang lelaki yg mempunyai jumlah sperma yg tinggi adalah lebih cenderung untuk mendapat anak lelaki.

Teknik hubungan intim
  • Salah satu cara untuk dapatkan anak lelaki adalah teknik doggie style. Sebabnya teknik ini membenarkan penis suami lebih dekat dengan serviks dan jarak penjalanan yg lebih pendek membenarkan sperma Y yg agresif mencapai telur dahulu. Ini disebabkan sperma Y boleh bergerak dengan cepat tetapi tenaga boleh dihauskan dengan cepat. Sebab tu hayat sperma Y adalah lebih pendek daripada sperma X.
  • Digalakkan untuk mengadakan hubungan seks pada waktu malam.

Pemakanan
  • Makan daging merah, makanan laut, kacang seperti kacang hijau, hazelnuts, almond, makanan ringan yg masin seperti keropok pon digalakkan.
  • Elakkan makan makanan berasid seperti buah limau, nenas, mangga, cuka. Minuman gas perlu dielakkan selama 2 bulan sebelum mencuba.
  • Suami harus minum banyak minuman yg banyak soda seperti minuman cola. Suami juga digalakkan minum minuman berkafein seperti kopi 1 jam sebelum melakukan hubungan seks. Ini untuk merangsang sperma Y yg lebih aktif.

Tahap kealkalian faraj
  • Sperma Y lebih bertahan dalam keadaan alkali. Kita dicadangkan menukar cecairan faraj kepada beralkali dengan memasukkan cecair bikarbonat yg beralkali ke dalam faraj lebih kurang 2 jam sebelum mengadakan hubungan seks. Cecair bikarbonat ni boleh dibeli di farmasi. 

Tahap kepuasan isteri dicapai dahulu sebelum suami
  • Salah satu cara untuk mendapatkan anak lelaki adalah isteri seharusnya mendapat kepuasan yg tinggi semasa mengadakan hubungan seks kerana sistem badan wanita akan mengeluarkan cecair beralkali yg boleh merangsang pergerakan sperma Y.

Amcam dengan tips-tips di atas? Bolehkah kita cuba dengan tips di atas?

Selamat Mencuba yer.

KREDIT Sumber